Zlatni Samsung Galaxy S7 pozira na novoj fotografiji

Koliko se ovih dana pojavljuje glasina o Galaxy S7 gotovo je nevjerovatno, a Samsungu na službenom predstavljanju ostaje jedino da nam potvrdi sve što do sada znamo. Vidjeli smo benchmark testove, specifikacije, rendere, slike uživo itd. Danas imamo još jednom priliku vidjeti jednu sliku uživo, a na njoj se nalazi Galaxy S7 u zlatnoj boji.

Nema razloga da sumnjamo u autentičnost jer se apsolutno sve poklapa sa prethodnim renderima i slikama uživo. Iako nije vidljivo na slikama naglašeno je da se s donje strane nalazi micro USB 2.0 port, ali i to je nešto što odavno znamo. Već smo rekli da smo malo razočarani tim Samsungovim potezom jer smo se nadali da će baš oni potaknuti brže širenje USB Type-C standarda. Za više detalja o Galaxy S7 svakako bacite pogled na naš pregled svih glasina, a možete ga pronaći klikom ovdje.

Galaxy-S7-zlatni

Službeno predstavljanje je 21.02.2016. u Barceloni, dan prije početka MWC-a.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx