Android Nougat i MIUI 8.2 dostupni za Xiaomi Mi 5!

Xiaomi Mi 5 Android Nougat nadogradnja

Napokon je službeno! Xiaomi Mi 5 je prvi pametni telefon te kompanije koji je na sebi ima najnoviju Android poslasticu. Nadogradnja je dostupna još od danas ali (kao uvijek) ima jedna kvaka – ovo se odnosi samo na one koji koriste kineski ROM.  Nažalost još nema informacija o tome kada možemo očekivati globalnu verziju. Ako ste baš nestrpljivi nadogradnju možete preuzeti ručno i instalirati je, ali tada gubite naše jezike (moguće je birati samo engleski ili kineski) te ćete morati ručno instalirati Play servise.

MIUI 8.2 za Xiaomi Mi 5

Najnovija verzija Androida nije došla sama. Tu je i MIUI 8.2 koji također nije bez nekih svojih novosti. Možda najveća od njih je novi sigurnosni centar, a manjih ima doslovno na stotine, kao novi zadani sistemski zvukovi za otključavanje telefona, novi notifikacijski centar itd. Novi MIUI uporno je izbjegavao ovaj uređaj ali sada barem znamo da je razlog bio Nougat, pa ne vjerujemo da će biti puno negodovanja.

Ako već koristite kineski ROM i ne možete čekati OTA onda najnoviju verziju možete preuzeti klikom na link ispod:

Upute za ručno instaliranje (MIUI forumi, engleski jezik):

Upute se odnose i na početnike samo nemojte zaboraviti napraviti pričuvnu kopiju svih važnijih podataka prije nego što se odlučite na instaliranje. Ako slučajno niste upoznati sa Xiaomi Mi 5 svakako bacite pogled na našu detaljnu recenziju klikom na ovaj link.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx