Windows 10 Mobile za Xiaomi Mi 4 biti će javno dostupan 03.12.2015.

Iako smo očekivali da će Windows Mobile 10 ROM za Xiaomi Mi4 biti dostupan prije nekoliko dana to se očito nije dogodilo. Budući da nije bilo nikakvih objašnjenja za za “kašnjenje” već smo pomislili da je opet riječ o patki i lagano se pripremili na još jedno razočaranje. Srećom susosnivač Xiaomi-a Bin Lin na Weibou je objavio teaser koji jasno pokazuje 03.12.2015. kao datum izlaska Windowsa za Xiaomi Mi4.

Za sada je jedino poznato da će ROM biti samo dostupan na LTE modelu. Detalja o dostupnosti za ostale modele nema ali vrlo vjerovatno ćemo nešto saznati za dva dana.

Teaser koji je objavio Bin Lin
Teaser koji je objavio Bin Lin

Izlazak ovog ROM-a je još jedna u nizu stvari (kao npr. rootanje Windowsa Mobile) koje nismo mogli ni sanjati u Windows Phone 7 i Windows Phone 8 eri. Gledamo malo zanimljiviji i otvoreniji Microsoft, a koliko će im se to isplatiti još ostaje za vidjeti.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx