Windows 10 Mobile za trenutne WP 8.1 uređaje izlazi tek početkom sljedeće godine

Evo i jednog poteza za kojega slobodno možemo reći da smo ga očekivali. Možda se sjećate da je Microsoft još krajem 10. mjeseca najavio da će postojeći telefoni dobiti tako željenu nadogradnju nekada tijekom 12. mjeseca. Kako je već prošlo više od polovice 12. mjeseca postalo je jasno da ništa od toga neće biti, a jučer je i potvrđeno. Novi rok je početkom sljedeće godine, a to realno može biti bilo kada.

Na ovaj potez ih je očito natjerala reakcija fanova i javnosti na trenutno stanje Windowsa 10 koje je, u najmanju ruku, ne baš tako dobro. Očito je da OS još nije dovršen te da neće ponuditi najbolje iskustvo onima koji nadograde sa WP 8.1. Mi Windows 10 Mobile vrtimo na našoj Lumiji 640 još od prvih dana Insider programa i dok je velik napredak u odnosu na prvu verziju itekako vidljiv, jasno je da ovdje ima još posla.

Ako se kojim slučajem i vama žuri da dobijete Windows 10 uvijek možete instalirati Windows Insider aplikaciju sa Windows Trgovine i uključiti se u Insider program. Imajte samo na umu da tako dobivate najnoviju verziju OS-a koja može sadržavati neke neočekivane bugove, ali koja ispravlja i one starije.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx