Windows 10 Mobile ROM za Xiaomi Mi4 biti će javno dostupan za manje od tjedan dana

Prošlo je oko šest mjeseci od kada smo prvi put čuli da Microsoft u suradnji sa ROM zajednicom radi na verziji Windowsa 10 Mobile za Xiaomi Mi4. Od tada se pojavio samo jedan video prije mjesec dana koji je prikazivao koliko je situacija napredovala. Mnogi su se naravno pitali kada će ROM biti javno dostupan, jer su ga do sada mogli isprobati samo odabrani testeri i čini se da bi se to napokon moglo dogoditi za najdalje 5 dana.

TheRennaisanceMan (Weibo naziv Microsoftovog inženjera) je ne Weibo-u objavio sledeće: “Dan zahvalnosti je iza ugla, kao i javna verzija Windowsa 10 Mobile za Mi4”. Amerikanci dan zahvalnosti (Thanksgiving) ove godine slave 26.11.2015. a to znači da bi najkasnije do tog datuma trebali ugledati i Windows 10 za Mi4.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će Windowsi funkcionirati na Mi4, ali nam daje nadu i da će ovaj ROM jednog dana biti dostupan na ostalim Xiaomi telefonima, a možda čak i telefonima drugih proizvođača. Nije loše nadati se zar ne?

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx