Uskoro stiže Moto Razr 50 – Ovo su detalji

Očekuje se da će kompanija Motorola uskoro predstaviti novu Razr seriju. Bit će to Moto Razr 50 serija, koja bi trebala uključivati dva modela – Moto Razr 50 i Moto Razr 50 Ultra. Sada stižu nove informacije o običnom Razr 50 modelu.

Moto Razr 50 i Moto Razr 50 Ultra stići će kao nasljednici prošlogodišnjih Moto Razr 40 i Moto Razr 40 Ultra telefona. Nedavno se Moto Razr 50 pojavio na TENAA-i i 3C-u, a sada i na Geekbenchu, gdje je otkrio neke detalje o performansama.

Matična ploča ovog telefona ima kodni naziv “aito” i sastoji se od četiri jezgre na taktu od 2 GHz i četiri jegzre na taktu od 2,50 GHz. GPU je Mali G615 MC2. Ovakve reference sugerišu na to da je riječ o MediaTek Dimensity 7300X čipu, koji bi uskoro trebao biti predstavljen.

Geekbench nam otkriva da telefon ima 8 GB radne memorije (RAM-a), te da vrti Android 14 operativni sistem. U testu s jednom jezgrom telefon je postigao rezultat od 1033 bodova, dok je u testu s više jezgri postigao rezultat od 2751 bodova.

Kineski 3C certifikat ranije je otkrio da će telefon podržavati brzo punjenje od 33 W, a glasine ukazuju na to da će imati bateriju od 4200 mAh.

Očekuje se da će telefon imati pOLED ekran dijagonale 6,9”, sa stopom osvježavanja od 120 Hz. Nazad će Moto Razr 50 imati i sekundarni OLED ekran, kao i dvije kamere u kombinaciji 50 MP + 13 MP.

O Moto Razr 50 Ultra telefonu još nismo saznali nikakve detalje.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx