UMIDIGI sprema model sličan Xiaomi Mi Mixu – objavljene prve fotografije!

UMIDIGI C Note Xaiomi Mix

Iako je prošlo već dobrih pet mjeseci od kada je Xiaomi predstavio Mi Mix, prašina oko njega još se nije slegla. Nažalost prepreku za kupovinu mnogima predstavljaju relativno visoka cijena, koja je dodatno napuhana od strane preprodavača, te slaba dostupnost. Tu u priču uskaču razni manji kineski brendovi koji će pokušati jahati na popularnosti Xiaomi-evog modela, a uz to ponuditi i osjetno nižu cijenu (i slabiji hardver). Ulefone i Elephone su najavili slične uređaje, a nedugo nakon njih novi proizvođač Maze (Maze Alpha). Sada su u priču uključio brend puno poznatiji na našim prostorima – UMI. Ovaj put pod novim imenom UMIDIGI.

UMIDIGI C Note

Iz UMIDIGI se nisu propustili pohvaliti kako rade na sličnom uređaju kao njihova ljutita konkurencija. Otišli su čak korak dalje od svih drugih te su ponudili dvije fotografije uređaja. Ne otkrivaju puno detalja ali je vidljivo da dizajn nepogrješivo podsjeća na Xiaomi Mix. Ostaje za vidjeti hoće li biti famoznih “crnih traka” oko zaslona za koje smo uvjereni da bi ovdje ozbiljno narušile dojam zaslona koji ide od ruba do ruba – puno više nego na klasičnim uređajima.

UMIDIGI C Note Xaiomi Mix

Sa stražnje strane prestaju sve asocijacije na Xiaomi Mix i tu se jasno vidi da UMIDIGI radi na nečemu drugačijem. Dizajn djeluje metalni, a osim očekivanog skenera otiska prsta tu su i dvije stražnje kamere. Do sada nismo oduševljeni sa implementacijom druge kamere na kineskim uređajima pa se nadamo da su napokon učinili nešto i po tom pitanju. Na dobrom su putu sa aktualnim UMIDIGI Z Pro ako je vjerovati prvim dojmovima raznih recenzenata.

UMIDIGI C Note Xaiomi Mix

Radni naziv uređaja je UMIDIGI C Note međutim još nije sigurno hoće li taj naziv ostati. Nažalost, kao i kod svih drugih proizvođača, izostao je jedan vrlo bitan detalj – datum izlaska. Nitko od ovih brendova nije dao ni približnog roka što vjerovatno znači da ćemo se načekati. Tražili smo informacije od naših izvora i otkrili su nam da prvi val ovakvih uređaja možemo očekivati početkom ljeta, što i nije tako strašno ako će doista biti na samom početku ljeta. Opet, to ovisi o mnogo faktora i varira od proizvođača do proizvođača pa se može dogoditi da nešto u prodaju krene malo ranije ili kasnije od očekivanog.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx