UMI eMAX Mini doći će sa Snapdragon procesorom i podrškom za CyanogenMod?

UMI postaje sve poznatije ime u svijetu smartphonea, a pogotovo u Kini. Ipak nisu oni ni bez prisutnosti na našemu tržištu tako da često možemo naći UMI telefone među raznim prodavačima i preprodavačima. Npr. jedan od njihovih trenutno najboljih modela UMI eMAX možemo pronaći po cijenama od 170€ do 210€, a riječ je po svemu sudeći o jednom zaista odličnom telefonu.

Nadolazeći UMI eMAX Mini gleda da ponudi to isto odlično iskustvo samo u manjem pakovanju ako je vjerovati informacijama sa Gizmochina.com. Prema njima novi eMAX Mini trebao bi doći sa Snapdragon 615 procesorom, 5 inčnim FullHD zaslonom (SHARP IPS), 13 MP stražnjom kamerom, 8 MP prednjom kamerom i  velikom 3050 mAh baterijom. Ako je to istina onda će ovo biti prvi UMI telefon sa Snapdragon procesorom. Telefon bi trebao doći sa predinstaliranim Androidom 5.1.1. ali ono što je nama itekako interesantno je to da će navodno  biti moguće instalirati CM 12.1 koristeći ROOTJOY.

Još nema nikakvih informacija o mogućoj cijeni ili datumu izlaska. Moramo priznati da nas je UMI zaintrigirao s ovim što do sada znamo o telefonu pa jedva čekamo da saznamo nešto više.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx