Ulefone Future imati će skener otiska prsta na desnoj strani. Predstavljanje na MWC-u!

Još od kada su se pojavile prve slike koje su prikazivale Ulefone Future i njegov “zero-bezel” dizajn Ulefon je čest gost naših vijesti. Čak smo imali priliku vidjeti i video telefona (iako rastavljenog). Danas su iz Ulefone-a na svom blogu objavili da će Ulefone Future imati skener otiska prsta na desnoj strani uređaja. To smo do sada imali priliku vidjeti samo na novoj Sony Xperia Z seriji.

Ulefone Future izgled

Idealni položaj skenera otiska prsta je i dalje stvar za debatu, a vjerovatno će uvijek i biti. Iz Ulefona-a i Sony-a sada vrde da je ovaj položaj idealan, ali ima jednako mnogo onih koji tvrde da je bolje sprijeda ili na stražnjoj strani. Realno svi imaju svojih prednosti i mana ovisno o načinu kako planirate koristiti telefon.

Ulefone se lagano pokazuje kao jako zanimljiv proizvođač sa atraktivnom izborom telefona, a Future djeluje kao potencijalni hit. Od specifikacija trenutno znamo samo ono što je navedeno na slici gore – Helio P10 čipset, 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Osim toga znamo da će doći sa unibody metalnom konstrukcijom te instaliranim Androidom 6.0 Marshmallow. Od MWC-a nas dijeli svega tjedan dana a iz kompanije su obećali da će nam tada otkriti sve o ovom telefonu. Jedva čekamo!

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx