Teaser otkriva datum izlaska Xiaomi-evog Redmi Note 2 Pro? I još jedno veliko finale za kraj godine?

Znamo da je ubrzi izlazak Redmi Note 2 Pro modela neizbježan pogotovo kada znamo da ga je certificirala TENAA. Dodajmo tome činjenicu  da je sezona praznika jako blizu i da je Xiaomi ne želi propustiti i ova najnovija informacija mogla bi se uistinu pokazati kao točna. Na internetu su počele kružiti dvije nove informacije vezane uz Xiaomi . Prva od njih je teaser koji, ako je točan, prikazuje 24.11.205. kao datum predstavljanja Redmi Note 2 Pro modela. Navodno bi se to trebalo dogoditi na sajmu u u Pekingu (Beijing National Convention Center)

xiaomi teaser redmi note 2 pro
Navodni teaser koji pprikazuje datum predstavljanja Redmi Note 2 Pro

Druga vijest odnosi se na izjave vodećih ljudi i osoblja u Xiaomi-u, a koje se odnose na “veliko finale” za kraj godine. Teško je znati što pod time misle. Xiaomi Mi5 već odavno očekujemo a nikako da ga ugledamo. Možda misle baš na Redmi Note 2 Pro? Ili pak navodni Mi Pad tablet sa Intelovim procesorom? Zašto ne sva ti proizvoda odjednom? Stvarno je teško znati što očekivati od Xiaomia osim onog očitog (Redmi Note 2) ali nekako mislimo da neće završiti godinu bez još jednog iznenađenja.

Redmi Note 2 Pro (TENAA)
Redmi Note 2 Pro (TENAA)

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx