Sve boje enigmatičnog HTC-a A9

Odavno niti jedan telefon nije bio toliko u “magli” sa svim detaljima, pogotovo ovako blizu službenog predstavljanja, kao što je to HTC A9. Očekuje se da će HTC predstaviti čak dva high-end telefona 29.09.2015. a osim fizičkog izgleda jednog od tih telefona (HTC A9) za sada ništa drugo ne znamo za sigurno. Sve ostale informacije koje imamo o A9 su konfliktne – jedne glasine govore da će doći sa 10-jezgrenim MediaTek Helio X20 procesorom, što bi ga definitivno stavilo u high-end teritorij, a druge pak glasine spominju Snapdragon 617 procesor što je ipak srednji razred. @evleaks je ipak bio taj koji je objavio specifikacije sa Snapdragon procesorom pa smo skloni vjerovati da je to bliže istini.

Ono što nije konfliktno je kako će HTC A9 izgledati, a sada (opet) zahvaljujući @evleaksu možemo vidjeti u kojim bojama će telefon biti dostupan i, naravno, kako će u tim bojama izgledati.

I da, ako mislite da HTC A9 izgledom podsjeća na iPhone 6, nemojte zaboraviti da iPhone 6 izgledom podsjeća na HTC One M7 ;-). Na kraju još ostane da se upitamo jednu stvar: Koliko je moguće da će HTC predstaviti jedan telefon sa Snapdragon 617 procesorom i još jedan sa Helio X20 procesorom? A9 i A9 Plus možda? Ovi plusovi su stvarno u trendu…..

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx