Skener otiska prsta i NFC potvrđeni za “ubojiti” Lenovo K4 Note

Korak po korak i mrvicu po mrvicu Lenovo nam otkriva detalje o nadolazećem K4 Note telefonu iliti, kako ga sami zovu, “Killer Note”. Koliko će biti “ubojit” to ostaje za vidjeti ali moramo priznati da nam se sviđa sve što smo do sada o njemu saznali. Najnovije saznanje je da će imati skener otiska prsta, što smo na neki način i očekivali, te NFC čip koji je ipak malo veće iznenađenje jer ga u pravilu dosta kineskih proizvođača izbjegava radi ograničene korisnosti. Tim informacijama Lenovo nas je počastio u svom stilu – na Twitteru.

Prije toga otkriveno nam je da će novi Note raspolagati sa čak 3 GB RAM-a, a o ostalim specifikacijama još nemamo nikakvih informacija. Mi smo predviđali da će uređaj biti predstavljen za vrijeme CES-a u Las Vegasu – i dok smo vrijeme okvirno pogodili, mjesto nismo. Lenovo je u međuvremenu potvrdio da će K4 Note biti predstavljen u Indiji 05.01.2016. Budući da je to vrlo brzo nećemo se baviti predviđanjem ostalih specifikacija nego ćemo jednostavno sačekati navedeni datum i vidjeti što nam je to Lenovo pripremio. Moramo priznati da odavno nismo bili ovoliko zainteresirani za jedan njihov uređaj.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx