Samsung ima novi zaštitni znak pod imenom “Duo Pixel”. Tehnologija za Galaxy S7?

Nakon što je Samsung patentirao svoju najnoviju tehnologiju za kamere pod nazivom BRITECELL na red je došla još jedna patentna prijava. Ovaj put odnosi se na tehnologiju koja će imati zaštitni znak pod nazivom “Duo Pixel”, a riječ je gotovo sigurno o marketinškom nazivu koji će se korisititi kod promocije Galaxy S7 ili nekih drugih Samsungovih uređaja sa dobrom kamerom.

O čemu se ovdje radi možemo samo nagađati. Jedni tvrde da se ovdje radi o novoj tehnologiji fokusiranja koja bi trebala zamjeniti phase-detection autofokus. Drugi pak tvrde da je opet riječ o nekom novom rasporedu piksela kao što je bio slučaj sa BRITECELL, a treći da je riječ o sustavu sa dvije kamere kao što je npr. bio na HTC One M8.  Jednostavno nemamo dovoljno informacija da bi bilo što smisleno nagađali. Budući da je već bilo priče o dvoje kamere je li nategnuto reći da je možda treća opcija najtočnija? Sačekajmo ipak da prođe još malo vremena, nekakva informacija sigurno će iskočiti.

Samsung-Trademark-Application-USPTO-Duo-Pixel

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx