Samsung Galaxy Tab S2 tableti ubrzo dobivaju nasljednike?

Iako je prošlo tek pola godine od kada je predstavljen Galaxy Tab S2 čini se da bi nasljednika mogli dobiti nešto ranije nego što smo očekivali. Dva nova Samsung tableta “uhvaćena” su na Zaubi, indijskoj stranici koja prati uvoz i izvoz. Prvi je sa oznakom SM-T719 koji dolazi sa 8″ zaslonom, a drugi SM-T813 sa 9.7″ zaslonom.

Dva su glavna razloga što mislimo da se tu radi o novim tabletima iz Tab S serije. Prvi su naravno veličine zaslona koje se u potpunosti podudaraju sa onima koje smo vidjeli na Tab S2. Drugi razlog su oznake modela – prošlogodišnji tableti su imali oznake SM-T710/SM-T715 za 8″ model i SM-T810/SM-T-815 za 9.7″ model.

Samsung Tab S3

Samsung tab s3 2

Na neki način možemo reći da je otkrivena i cijena iako u pravilu cijene u na Zaubi možemo gledati samo kao okvirne. 8″ model ima cijenu od 215$ dok je 9.7″ model oko 255$. Mi smo uvjereni da će konačna cijena biti mnogo viša.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx