Samsung Galaxy S7 prvi put uhvaćen na kameri?

O Samsungovom nadolazećem flagshipu pisali smo već toliko puta da imamo dojam da je odavno izašao, a ne da tek treba izaći. Prošli put smo radili jedan opsežan pregled pa bi vam preporučili da svakako bacite pogled na njega. Tu smo među ostalim imali priliku vidjeti i službene rendere telefona sa svih strana, a do sada jedino nismo imali priliku vidjeti fotografiju uživo. Izgleda da je i taj “previd” sada ispravljen jer se na jednoj kineskoj stranici pojavila baš takva fotografija.

s7-uzivo

Izgled se u potpunosti poklapa s onim što smo vidjeli na renderima pa gotovo nema nikakve sumnje da je ovdje riječ o Galaxy S7. Telefon će imati metalni okvir, a s prednje i stažnje strane nalazi se staklo. Na slici djeluje kao da je stražnja strana od plastike, ali je sasvim moguće da je ovo raniji prototip ili namjerna Samsungova varka.  Naravno tu je uvijek i mogućnost da je ovdje riječ o prevari ali budući da već znamo gotovo sve o telefonu prevara jednostavno nema smisla. Osim “plastike” jasno je vidljivo da kamera neće biti previše izdignuta što također potvrđuje ono što smo od prije znali.

Podsjetimo, Samsung je službeno najavio predstavljanje Galaxy-a S7 (i vjerovatno Galaxy S7 Edge) 21.02.2016. u Barceloni.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx