Samsung Galaxy S7 – nova slika prednjeg panela i usporedba sa Galaxy S6

Prije nekoliko dana u javnosti se pojavila slika prednjeg panela nadolazećeg Samsung Galaxy S7. Nismo to prenosili jer se nekoliko detalja nije poklapalo s onim što smo do sada “znali” o telefonu iz drugih glasina. Danas su se pojavile nove slike prednjeg panela, a ovaj put zahvaljujući anonimnom čitatelju PhoneArene. Nismo sigurni ni koliko istine ovdje ima ali barem se slaže sa prethodnim glasinama.

Galaxy S7 (lijevo) vs Galaxy S6 (desno)
Galaxy S7 (lijevo) vs Galaxy S6 (desno)

Na slikama je vidljiva i usporedba sa Galaxy S6 i Galaxy Note 5. Jasno je vidljivo da su u odnosu na Galaxy S6 manje naglašeni zaobljeni rubovi te da izgledom dosta podsjeća na umanjeni Galaxy Note 5. Senzori su opet na lijevoj strani što se također slaže sa prethodnim informacijama. Naravno sve ovo može biti najobičnije nagađanje ali nema načina da to provjerimo, tako da sve ovo uzmite sa velikom rezervom.

Kada možemo očekivati izlazak Samsunga Galaxy S7? Po svemu sudeći predstavljanje bi se moglo dogoditi 21.02.2016. na Samsung Unpacked eventu tj. dan prije ovogodišnjeg MWC-a u Barceloni. Ništa još nije službeno potvđeno ali sve je izglednije da je baš to slučaj.

Galaxy Note 5 (lijevo) vs Galaxy S7 (desno)
Galaxy Note 5 (lijevo) vs Galaxy S7 (desno)

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx