Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge do sada prodani u čak 26 milijuna primjeraka!

Stigla je još jedna potvrda da je Samusng ostvario najbolje kvartalne rezultate u zadnje dvije godine. Kompanija je ostvarila profit od 7 milijardi USD za drugi kvartal ove godine, a za to je dobrim dijelom zaslužan njihov mobilni odjel – navodno čak 49% iako to nije službeno potvrđeno.

Zvijezde tog mobilnog odjela su naravno Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge koji su prema prvoj procjeni kombinirano prodani u čak 26 milijuna primjeraka. To nije prodaja samo u ovom kvartalu nego ukupno od kada su izašli, ali budući da su u prodaji od kraja 3. mjeseca puno veći dio pripada u ovaj kvartal. Nije ni čudo što su postignuti ovako dobri rezultati jer je kompanija odradila sveukupno jako dobar marketing, a sam telefon je po svim izborima nešto najbolje što trenutno možete dobiti na tržištu. Čak smo ga i mi u našoj TOP 3 listi za prvu polovicu ove godine stavili na 1. mjesto, a ako vas zanima zašto i tko zauzima ostala dva mjesta svakako kliknite na ovaj link.

Do sada najprodavaniji Samsung flagship bio je Galaxy S4 koji je u periodu od godinu dana od izlaska prodan u čak 70 milijuna primjeraka. Sada je inače doba godine kada kompanije izbacuju svoja kvartalna izvješća pa će biti zanimljivo za vidjeti kome je dobro išlo, a kome ne.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx