Samsung Galaxy S7 Edge imati će zakrivljeni zaslon i na vrhu i na dnu? Povratak microSD utora moguć?

Prolaskom vremena sve više informacija saznajemo o Galaxy S7 telefonima. Koliko tu ima istine a koliko su samo nagađanja uistinu je teško znati ali lako možemo razabrati one koje zvuče moguće i one koje djeluju previše kao nagađanje. Za ove nove ipak nismo sigurni kako bismo ih klasificirali jer zvuče vrlo moguće ali dolaze iz neimenovanog “insajderskog izvora”.

Prva od tih novih glasina je da će Galaxy S7 Edge doći sa većim zaslonom od “običnog” S7 (koji će navodno imati 5.2″ zaslon). Galaxy S7 Edge bi tako navodno trebao imati 5.7″ zaslon ali koji će, osim na stranama, biti zakrivljen i na vrhu i na dnu. Ovo ne zvuči toliko nevjerovatno ako se sjetimo nedavnog Samsungovog patenta koji se odnosio baš na to. Možda djeluje prerano da se takvo nešto materijalizira ali ne možemo znati koliko dugo već rade na takvim konceptima.

Jedan od crteža iz Samsungove patentne prijave
Jedan od crteža iz Samsungove patentne prijave

 

Druga glasina oduševiti će sve power-usere jer se vraća njihov (a i naš) “sveti gral” tj. utor za microSD kartice. Moramo priznati da nam doista nije jasno zašto je Samsung to izbacio iz svojih flagship telefona jer elegantna rješenja za to postoje. Vjerovali ili ne to uglavnom možemo zahvaliti raznim kineskim proizvođačima (jedan utor u kojega idu 2 SIM kartice i microSD kartica). Ako mogu oni zašto onda ne i Samsung?

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx