Samsung Galaxy S6 / Edge – krenule nadogradnje na Android 6.0 Marshmallow u Europi

Znali smo da brzo dolazi, ali točan datum dolaska tako željene Android 6.0 Marshmallow za Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge nismo znali. Danas je nadogranja napokon krenula i to kao obično prvo u Poljskoj. Ne znamo što je u vezi te zemlje da nadogradnje uvijek prvo dolaze tamo, ali nek se i oni nečemu vesele.

Još nije poznato kada ćemo je ugledati u ostalim Europskim zemljama ali to bi doslovno moglo biti svakog trenutka ili pak tijekom sljedećih nekoliko dana (ili više). Poljska je druga zemlja u svijetu koja dobiva ovu nadogradnju, a prije nje dobili su je jedino u Južnoj Koreji krajem prošlog mjeseca. Nadamo se samo da se čekanje neće previše odužiti jer kratkim pogledom na socijalne mreže može se vidjeti da su mnogi očekivali nadogradnju puno prije.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx