Samsung Galaxy Note 5 biti će dostupan u Europi početkom sljedeće godine

Sjećate li se veselja kada je Samsung predstavio novi Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus, a onda prizemljio sve Europljane sa vijestima da će samo S6 Edge Plus biti dostupan u Europi? Srećom za sve fanove Samsungove Galaxy Note serije najnovije informacije tvrde da će Galaxy Note 5 biti dostupan u Europi početkom sljedeće godine. Konkretno, prvi će ga imati kupci u Ujedinjenom Kraljevstvu, a nakon toga nadamo se i kupci u ostatku Europe.

Te informacije dolaze sa gadgette.com koji tvrde da im je pouzdani izvor iz Samsung-a to potvrdio. Daljna potvrda došla je u vidu izvora koje ima Android Central tako da sa velikom sigurnošću možemo reći da je ovo istina.

Iako volimo i S6 Edge Plus moramo priznati da nam je draži Note 5 radi stylusa i dodatnih mogućnosti koje idu sa njim, te jedva čekamo da ga ugledamo na našemu tržištu. O cijeni nema još nikakvih informacija.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx