Samsung Galaxy E7 ostaje bez Android 5.1.1. Lollipopa?

Iako je Samsung još početkom godine obećao nadogradnje na Android 5.1.1. Lollipop za Galaxy E5 i Galaxy E7 čini se da ništa od toga neće biti – barem za Galaxy E7. Originalni rok za nadogradnju bio je treći kvartal ove godine, a kako smo već debelo u njemu mnogi su se počeli pitati što je sa nadogradnjom. Baš na jedno takvo pitanje odgovorio je Samsungov UK odjel na Twitteru i vjerujemo da se mnogima nije svidio odgovor:

Ova vijest je još više začuđujuća ako uzmemo u obzir da je manje snažni Galaxy E5 (ima manje RAM-a u odnosu na E7) na nekim tržištima već počeo dobivati nadogradnju. Ipak, vrlo je moguće da se ovo odnosi samo na UK tržište i njihove operatere, a ne za ostatak Europe. Ne bi to bio prvi ovakav slučaj za Samsungov UK odjel.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx