Sada imamo i slike Meizu-ovog nadolazećeg pametnog sata

Čini se da novi Meizu-ov pristupačni telefon metalnog kućišta neće biti jedino što nam je kompanija spremila za 21.10.2015. To je naime datum kada su najavili izlazak novih uređaja. Iako glasine o Meizu smartwatchu okruglog oblika sežu gotovo do početka godine tek sada imamo priliku baciti prvi pogled na uređaj.

Meizu sat 3

Naime nakon što su danas na internetu procurile slike nadolazećeg Blue Charm telefona, sada su procurile i slike Blue Charm pametnog sata tj. smartwatcha. Trenutno o njemu nema puno informacija osim da neće doći sa Android Wear-om. Znači li to da će doći sa nekom forkanom verzijom Androida ili nekim sasvim drugim OS-om uistinu ne znamo. Osim toga za pretpostaviti je da će doći sa svom plejadom senzora za praćenje fitness informacija i otpornošću na prašinu i vodu.

Meizu sat 2

Meizu sat 1

 

Datum predstavljanja nije daleko pa ako ste zainteresirani nećete trebati dugo čekati da saznate sve detalje.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx