Prve fotografije i specifikacije BlackBerry Oslo telefona

Iako tako nekada izgleda, Blackberry još nije mrtav. Istina, kod nas izbor modela i nije bio pretjerano velik čak i u doba kada su harali svijetom pametnih telefona, a u zadnje vrijeme kao da ih nikako i nema. Šteta, jer se pokazalo da i dalje znaju pokazati da znaju biti drugačiji.  BlackBerry Passport je odličan telefon, ali varijanta za Europu i Aziju nije postojala. Sada je tu i krije se pod kodnim nazivom Blackberry Oslo, a u galeriji pogledajte prve fotografije ovog modela koje smo dobili zahvaljući N4BB blogu.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”BlackBerry Oslo”]

Specifikacije su identične kao kod Passporta ( Snapdragon 801, 3 GB RAM-a, zaslon 1440 x 1440 rezolucije, 13 MP kamera itd.), a jedina razlika je u nekim  detaljima na samom izgledu telefona.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx