Procurio render Lumie 650

Koliko smo već puta spomenuli da će Microsoft srezati broj modela? Kako idu ovi leakovi u zadnje vrijeme možda će izbaciti svega jednu seriju jer sada je procurio i render Lumie 650 poznate pod kodnim imenom “Saana”(originalno smo mislili da je Sanna Lumia 840). Što se samog izgleda tiče nema se tu puno toga za vidjeti – izgleda gotovo identično kao Lumia 640 i Lumia 550, a čak i 950, barem sprijeda.

lumia650render
Render Lumie 650

Kako znamo da je riječ o Lumiji 650 pitate se? Dovoljno je pogledate vrijeme na telefonu, koje je 6:50. Microsoft je isti taj trik koristio nedavno na 950 i 950 XL modelima gdje je vrijeme bilo 9:50. O potencijalnom datumu izlaska pa čak i nekim konkretnijim specifikacijama nema nikakvih informacija. One stare ne brojimo jer su se stvari u međuvremenu promijenile što se dobro vidjelo na Lumiji 550 koja nije imala iste specifikacije kao u leakovima. Daniel Rubino sa windowscentral.com davno je spominjao da bi telefon iz 6XX serije mogli očekivati nekada u prvoj polovici 2016. godine pa ćemo za sada ići pod pretpostavkom da je to istina, iako samo postojanje rendera sugerira da bi to moglo biti nekada početkom godine.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx