Procurilo nekoliko fotografija nadolazećeg HTC-a A9

Da današnji dan nebi završio sa samo dva HTC-ova uređaja pobrinuo se još jedan anonimni leaker sa Weibo-a koji nas je obradovao sa nekoliko fotografija ove nadolazeće HTC-ove mid-range (ili možda niže high-end?) uzdanice. Već dugo vremena A9 je subjekat raznih leakova i generalno ga se gleda kao na “Hero” telefon koji je HTC-ov CEO Cher Wang obećala ne baš tako davno.

HTC-One-A9-3

Do sada smo imali priliku vidjeti u kojim bojama će biti dostupan, pa čak i na neki način potvrdili specifikacije. To znači da ne ostaje baš puno za otkriti ali svejedno sada imamo priliku pogledati prve prave fotografije uređaja koje ipak pokazuju malo više od mutnih slika i rendera male rezolucije.

HTC-One-A9-2
HTC A9 trebao bi biti predstavljen nekada u 10. mjesecu uz navodno veliku marketinšku kampanju.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx