Procurili renderi i specifikacije Microsoft Lumie 550

Ovim tempom teško da će Microsoft imati išta novo za pokazati na eventu za 2 tjedna na kojem planiraju predstaviti nove uređaje. Nakon što smo jučer vidjeli kako će izgledati Microsoft Band 2 sada je na red došla i Lumia 550. O Lumiji 550 čuli smo već nekoliko puta a uglavnom se radilo o kodnim imenima i starim specifikacijama od kojih su (srećom) odustali.

Uređaj bi trebao doći sa 4.7″ AMOLED HD zaslonom 720 x 1280 rezolucije što je veliko poboljšanje u odnosu na TFT zaslon 540×960 rezolucije koji je bio originalno namjenjen za Lumiu 550, barem ako je vjerovati starim specifikacijama. Tu su još i: 1 GB RAM-a, Snapdragon 210 četverojezgreni procesor na 1.2 GHz i 8 GB interne memorije (proširivo microSD karticom).

 

Lumia 550 Blue
Lumia 550 u plavoj boji

Dizajnom je telefon gotovo identičan Lumiji 640, a čak je i jako sličan (barem s prednje strane) nadolazećim Lumijama iz 950 serije. Doći će u 4 boje: svijetlo crvena, svijetlo plava, bijela i crna. Cijena će vjerovatno biti malo niža od one koju traže za Lumiu 640. Uz dobro odigrane karte ovo bi mogao biti novi Microsoftov bestseller kao što je to nekada davno bila bila Lumia 520.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx