Procurili kodni nazivi još 4 nadolazeća Lumia smartphonea

Evan Blass (@evlaks) nikada ne odmara. Nakon što je nedavno objavio zamućenu sliku kamere nadolazećeg Microsoft Lumia telefona, sada je objavio i kodne nazive četiri nove Lumie: Guilin, Honjo, Saana i Saimaa. Od prije je poznato su nadolazeći Lumia flagship telefoni poznati pod kodnim nazivima Cityman i Talkman

Teško je znati o čemu se ovdje točno radi. Lumia 740 i Lumia 840 se gotovo sigurno kriju među ovim imenima, a što bi ovi ostali mogli značiti bilo bi teško nagađanje. Svakako ćemo ažurirati vijest ako saznamo više detalja.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx