Procurile nove fotografije Xiaomi-a Mi5

Do sada smo nekoliko puta imali priliku baciti pogled na slike Xiaomi-a Mi5, a koja od njih je istinita teško je znati. Ako nas pitate niti jedna, ali ova današnja djeluje barem malo vjerodostojnije od onih prethodnih. Home tipka i dalje je uporno tu pa se čini da bi stvarno mogli ugledati “obični” skener otiska prsta, a ne Qualcomm-ov ultrasonični. Nedavno se pojavio i jedan render koji je prikazivao ovakvu širu home tipku pa bi ovo moglo biti istinito.

Nova fotografija Xiaomi-a Mi5
Nova fotografija Xiaomi-a Mi5

Uz dvije fotografije telefona procurile su i slike iz patentne prijave koje prikazuju ultrasonični skener otiska prsta ali ne postoje nikakve indikacije koje upućuju da se radi o Mi5 te se zapravo vjerovatno radi o prijavi za neki budući model. Bilo kako bilo ovo je možda prvi put da doista gledamo u Xiaomi Mi5 (render što se pojavio prošli put brzo smo otpisali), ali za svaki slučaj ovo ipak smatrajte samo glasinom dok ne dobijemo barem nekakav oblik potvrde. Evo i slika iz patentne prijave (klik da uvećate):

[Best_Wordpress_Gallery id=”74″ gal_title=”Xiaomi Mi5 patentna prijava”]

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx