Procurile neke specifikacije Samsung Galaxy S7 Edge+ modela

Što smo bliže službenom predstavljanju nove Galaxy S7 linije (možemo li je već zvati tako?) viđamo sve više procurenih informacija i detalja o ovim nadolazećim flagship telefona. Zadnje informacije bile su da ćemo imati čak četiri varijante Galaxy-a S7 – “Obični” sa 5.1″ zaslonom, Galaxy S7 Edge sa 5.5″ zaslonom i dva sa 6″ zaslonom tj. Galaxy S7 Plus i Galaxy S7 Edge Plus.

Danas je u javnost procurila fotografija koja navodno prikazuje neke od specifikacija Samsung Galaxy S7 Edge Plus modela koji bi trebao biti najskuplji. Nema načina da provjerimo koliko je autentična ova slika pa svakako sve ovo uzmite sa rezervom. Na njoj vidimo da je riječ o 5.7″ zaslonu što je u konfliktu sa prethodnim informacijama (tj. nekima od njih) ali lako je moguće da je softver pogriješio – ne bi bio prvi put. Osim toga jasno je vidljivo da se radi o Snapdragon 820 procesoru i da će imati 4 GB RAM-a. Ako je ovo istinito to znači da će osim varijante sa novim Exynos procesorom postojati i ova sa Snapdragonom.

Galaxy S7 specifikacije

Prednja kamera je navedena kao 5 megapikselna, a ono što će neke možda iznenaditi je činjenica da je 12 MP kamera navedena kao stražnja. Ako ste pratili Samsungove patentne prijave onda ste sigurno morali upratiti i vijesti o njihovom BRITECELL senzoru koji omogućava bolje fotografije u slabim svjetlosnim uvjetima – uglavnom zbog načina raporeda piksela ali i smanjivanjem rezolucije i povećavanjem veličine senzora (1/2″).

Vrijeme će najbolje pokazati koliko istine ovdje ima, a do nekih konkretnijih informacija ovo smatrajte samo nepotvrđenom glasinom.

Izvor, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx