Poznati analitičar otkrio nekoliko detalja o izlasku Xiaomi-a Mi5

Xiaomi Mi5 je jedan od najčešćih gostiju naših vijesti. Iako se o datumu izlaska nagađalo dugo vremena nekako su svi očekivali izlazak ili predstavljanje nekada početkom 2. mjeseca ove godine tj. otprilike u periodu kada je kineska nova godina (08.02.2016.). Imali smo ga čak priliku vidjeti u procurenom videu što je dodatno rasplamsalo nadu u uranjeni izlazak.

Danas je tu nadu ugasio poznati analitičar Pan Jiutang koji je u objavi na Weibo-u napisao da ipak nećemo ugledati Xiaomi Mi5 prije kineske nove godine. Ako ste se slučajno nadali najavi na CES-u i na to možete zaboraviti iako će tamo navodno biti predstavljen velik broj uređaja sa Snapdragon 820 procesorom ali Xiaomi-ev flaghsip nije među njima.  Nije pojasnio kada će ga Xiaomi predstaviti ili pustiti u prodaju ali je rekao da vjerovatno čekaju da imaju dovoljan broj uređaja da zadovolje veliku potražnju kojoj se (s pravom) nadaju.

Za sada možemo samo sigurno reći da je izlazak nekada u prvom kvartalu ove godine, a dok nešto konkretnije ne saznamo držati ćemo se toga.

Izvor  1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
floscar

good content

BalkanGadgets

Thank you

2
0
Pogledaj komentare ili komentirajx