Poznate cijene i datum izlaska za Lumiu 950 i Lumiu 950 XL u Hrvatskoj

O novim flaghship Microsoft telefonima pisali smo već toliko puta da su se izlizala slova na tipkovnici. Čekali smo i čekali da Microsoft objavi datum izlaska i napokon saznali da prve primjerke možemo očekivati krajem 11. i početkom 12. mjeseca. Upitno je bilo kada u našoj regiji možemo očekivati nove Lumie, a danas je Mobis napokon na svojim stranicama objavio cijene i datum dostupnosti.

Tako u Mobisu već možete naručiti oba telefona, a isporuke kreću od 01.12.2015. Za Lumiu 950 morati ćete izdvojiti 4999 kuna, a za Lumiu 950 XL ogromnih 5999 kuna. Cijene se naravno odnose na otključane modele i nisu ni na koji način vezane uz mobilne operatere.  Ako se želite predbilježiti možete to učiniti na mobisovim stranicama klikom ovdje (Lumia 950) i ovdje (Lumia 950 XL). Za ostale zemlje iz regije nemamo još nikakvih informacija.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx