Pojavili se renderi koji navodno prikazuju Samsung Galaxy S7

Već neko vrijeme se priča da Samsung Galaxy S7 neće izgledati puno drugačije od Galaxy S6. Gdje ima dima ima i vatre a ta glasina se u zadnje vrijeme toliko često ponavlja da smo čak skloni i vjerovati u to. Dodajmo tome i sve češće informacije da se sprema malo raniji izlazak nego inače (sredinom 2. mjeseca) i ovi novi renderi koje je objavio ITSkins, kompanija koja proizvodi maske za mobitele, mogli bi biti blizu istine.

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-renders (1)

Dimenzije navodnog Galaxy S7  su 143.37 x 70.8 x 6.94 mm, što je manje više isto kao Galaxy S6. Deblji je za 0.1 mm ali to sigurno neće nitko primjetiti. Interesatno je da ima i jedna varijanta (Galaxy S7+) sa većim dimenzijama 163.32 x 82.01 x 7.82. To je već puno veće od npr Galaxy S6 Edge+ koji ima dimenzije 154.4 x 75.8 x 6.9 mm. O čemu se tu točno radi teško je znati. 

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-renders

 

Za kraj napomenimo da ništa od ovoga ne mora biti istina i lako je moguće da je riječ o dobro osmišljenoj “varci” namjenjenoj da digne popularnost ovoj komaniji koja se bavi maskama. Vrijeme će pokazati koliko istine ovdje ima.

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-renders (2)

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx