Pojavila se još jedna slika koja navodno prikazuje Xiaomi Mi5 – ovaj put sa fizičkom home tipkom

Xiaomi Mi5 lagano postaje najisčekivaniji Snapdragon 820 telefon. Vijesti o njemu nižu se gotovo svakoga dana iako ništa o njemu nije ni najmanje potvrđeno – čak ni da će doći sa Snapdragonom 820. To ne zaustavlja razne leakere i insidere da objavljuju nove slike i specifikacije, a nakon prošlotjedne slike koja nam je prikazivala uređaj jako tankih rubova na red je došao i jedan leak sa Weibo-a. Ovaj put opet imamo tanke rubove ali i jedno iznenađenje – fizička home tipka pri dnu.

Xiaomi mi5

Tipka se tu nalazi radi očekivanog skenera otiska prsta za koji sigurno možemo računati da ćemo ga vidjeti na novom Xiaomi flagshipu. Malo nam je čak žao vidjeti da se Xiaomi nije odlučio na Qualcomm-ovu tehnologiju ultrasoničnog skeniranja otiska prsta, ali opet koliko je ovaj leak istinit teško je znati. Interesantno je da je se pojavio nekoliko sati nakon što je jedan kineski analitičar objavio da se Xiaomi odlučio za tradicionalni umjesto ultrasonični skener otiska prsta, pa se lako može dogoditi da je netko napravio ovu sliku na temelju zadnje dvije glasine. Iskreno, nama ovaj leak djeluje jako sumnjivo baš zbog te interesantne “podudarnosti”.

Izvor

 

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx