POCO M6 Plus 5G sve bliži predstavljanju…

Već smo saznali da se brend Poco sprema za predstavljanje novog modela iz Poco M serije. Bit će to Poco M6 Plus 5G, a čini se da je predstavljanje ovog telefona sve bliže…

Ranije se Poco M6 Plus 5G pojavio na Google Playu s brojem modela 24066PC95I, a sada se ovaj telefon s istim brojem modela pojavio i na Geekbenchu, otkrivši tom prilikom neke detalje.

Telefon je postigao rezultat od 967 bodova u testu s jednom jezgrom, te 2281 bodova u višejezgrenom testu. Ovdje je otkriveno da telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 AE čip, koji je uparen sa 6 GB radne memorije (RAM-a). Poco M6 Plus 5G na Geekbenchu se pojavio sa Androidom 14. Android 14 bit će prekriven Xiaomijevim HyperOS-om.

Geekbench nam nije otkrio više detalja, ali prethodni izvještaji otkrili su nam čime bi se mogao pohvaliti ovaj telefon. Tako će na desnoj bočnoj strani telefon imati skener otiska prsta.

Prednju stranu telefona prekrivat će IPS LCD ekran dijagonale 6,79”. Stopa osvježavanja ekrana bit će 120 Hz, a maksimalna svjetlina 550 nita. Ekran bi trebao biti certifikovan za zdravlje očiju od strane TUV Rheinlanda. Na poleđini će Poco M6 Plus 5G imati dvije kamere – glavnu od 50 MP i makro kameru od 2 MP. Sprijeda bi trebao biti senzor od 8 MP.

Što se tiče baterije i punjenja, prenosi se da će Poco M6 Plus 5G imati bateriju od 5030 mAh s podrškom za brzo punjenje od 33 W.

Očekuje se da će Poco uskoro objaviti datum predstavljanja ovog telefona.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx