OnePlus uveo novi oblik garancije za svoje kupce iz Europe i Indije

Jedna od najvažnijih stvari na kojima OnePlus kao kompanija treba poraditi je odnos sa kupcima i nuđenje boljih opcija za garanciju. I dok na ovoj prvoj još “zapinju” (i vjerovatno će dugo zapinjati nastave li sa njihovim poznatim stavom) barem rade nešto po pitanju garancije.

Naime, svojim kupcima u Europi i Indiji ponudili su novi garantni program u suradnji Simplesurance i B2X. Program tj. usluga u Europi se zove On-Guard, dok se oni u Indiji zovu OnePlus Service2 i Protect2. No vratimo se mi na Europu.

On-Guard je usluga koja pokriva kvarove, lomove, slučajnu ili vodenu štetu, štetu naspalu ispadanjem telefona iz ruku, pa čak i štetu nastalu vandalizmom. Cijena? 40€ za garantni period od 12 mjeseci, a 65 € za garantni period od 24 mjeseca. Ima li ikakva kvaka pitate se, jer nebi to bio OnePlus da nema kvake zar ne? Naravno da ima! Usluga je dostupna samo novim kupcima OnePlus telefona, a možete je aktivirati najkasnije 15 dana od kupovine uređaja. To znači ako ste kupili telefon prije 20ak dana možete zaboraviti na ovo, barem za sada. Također, ova usluga još nije dostupna za OnePlus X ali će biti ubrzo.

Ako vas zanima apsolutno svaki detalj o ovoj novoj usluzi svakako kliknite na izvorni link.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx