OnePlus sada nudi besplatnu standardnu dostavu za sve narudžbe preko 100€

Jučer je OnePlus najavio da spuštaju cijenu standardne dostave za sve narudžbe sa njihove stranice na 0,00€ za sve narudžbe preko 100€. To efektivno znači da za bilo koji smartphone koji naručite sa njihove stranice dobivate besplatnu dostavu. Iako ovo ne utječe puno na ukupnu cijenu uređaja svakako je lijepo za čuti.

Osim cijene standardne dostave OnePlus je spustio i cijenu prioritetne dostave.  Prethodno je prioritetna dostava koštala 24.49 € dok je po novom cijeniku dosta nižih 16.49€. Ako vam je ovo izazvalo dodatni interes za OnePlus uređaje (ili dodatke za njih) skoknite na njihovu stranicu i bacite pogled na ponudu. Možemo li se nadati da će ovo ubuduće postati standardna praksa ?

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx