OnePlus 3 dolazi u 6. mjesecu sa novim dizajnom

OnePlus je jedna od rijetkih kineskih kompanija koja se u iznimno kratkom vremenu uspjela etablirati kao jedan od zanimljivijih proizvođača. OnePlus One i One Plus 2 bili su vrlo dobri high-end uređaji pristupačne cijene, a ne tako davno predstavljen je i OnePlus X kojega možemo okarakterizirati kao nekakav mid-range model.

Osnivač OnePlus-a Carl Pei je potvrdio CNET-u da OnePlus radi na nasljedniku koji bi trebao stići krajem drugog kvartala tj. najprije u 6. mjesecu. Po svemu sudeći novi model će se očekivano zvati OnePlus 3, a trebao bi doći sa dizajnom koji se uvelike razlikuje od OnePlus One i OnePlus 2 koji su bili dosta slični jedan drugome.

Najenigmatičnija izjava bila je vezana uz način prodaje. Naglasio je da će OnePlus 3 imati “bolji proces kupovine”, a znači li to da će ukinuti sustav pozivnica ili ga pak dignuti na neku novu razinu nije pojašnjeno. Također je naglasio da će ovaj put staviti puno veći fokus na marketing u SAD-u. O samom telefonu nema još nikakvih informacija ali trenutne glasine upućuju na (logično) Snapdragon 820 procesor i 1080p zaslon. Danas smo pisali i o mogućem Windows 10 ROM-u za ovaj telefon pa ćemo definitivno pobliže pratiti sve najave vezane uz njega.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx