Od danas možete naručiti OnePlus X u Europi

Kao što je i ranije najavljeno od danas je na području zemalja Europske Unije. Za sada nije razjašnjeno može li se naručiti i u zemljama koje nisu u EU ali naša pretpostavka je da može. Naravno nećete moći naručiti bez pozivnice, a jedan od načina da dobijete pozivnicu je da se “naručite” za nju na njihovoj stranici. Koliko ćete morati čekati da je dobijete ovisi o tome koliko je narudžbi prije vas na čekanju.

Ako ste kojim slučajem ciljali na “Ceramic” varijantu telefona morati ćemo vas razočarati jer to još nije moguće, kao niti “obični” OnePlus X u boji šampanjca (Champagne).

Izvor 1, Izvor 2Prijava za pozivnicu

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx