Novi Windows 10 Mobile TP build dolazi tek poslije eventa koji se održava za 4 dana

Ako imalo pratite vijesti onda znate da se Microsoft sprema predstaviti nove uređaje 06.10.2015. Iako smo nekako slutili da novu verziju W10 Mobile Technical Preview-a nećemo vidjeti prije tog eventa sada je to na neki način i potvrđeno. Na upit jednog korisnika na twitteru o tome kada možemo očekivati novi W10 Mobile build šef Windowsa Gabe Aul odgovorio: “Trenutno je najizglednije da čemo novi build imati poslije eventa, a ne prije”. Evo i tweeta:

Iako su mnogi bili oduševljeni trenutnim 10536 build-om kada je tek izašao, pogotovo nakon katastrofalnog 10512 build-a, pokazalo se da s  duljim korištenjem responzivnost i brzina dramatično opadnu. Na našoj testnoj Lumiji 640 performanse nisu ni usporedive onima  kakve su bile prvih dana. Stoga ni malo ne čudi da su mnogi insideri već lagano nestrpljivi i željno isčekuju build koji će ispraviti ove nedostatke.

Nadajmo se da je Microsoft uspio izvesti nekakvo “čudo” jer nam uistinu treba još netko da se gonja sa Google-om i Apple-om, pogotovo nakon predaje BlackBerry-a (ubrzo izbacuju Android telefon). Vodeći dvojac već je malo smirio tempo i treba im netko da ih malo “prodrma”.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx