Novi Samsung Gear VR sada mogu kupiti i Europljani

Novi Samsung Gear VR nije nam stranac jer smo o njemu pisali još kada je predstavljen na Oculus Connect Show-u. Tada smo ponajprije bili oduševljeni najavljenom kompatibilnošću sa velikim brojem Samsung telefona i uistinu niskom cijenom od 99$ što je za 100$ jeftinije od prethodnika.

Očekivano, kada su u pitanju cijene u Europi, dogodila se direktna konverzija dolara u euro tako da novi Gear VR košta 99€. Za sada je se moguće predbilježiti samo u Njemačkoj i Nizozemskoj ali vjerujemo da je pitanje dana, a možda čak i sati, kada će to biti moguće i u većem broju drugih europskih država.

Prve isporuke u Nizozemskoj očekuju se već sutra, a u Njemačkoj 20.11.2015. Još samo kada bi Gear VR mogao raditi na malo jeftinijim Samsung telefonima….. gdje bi mu bio kraj. Za sada je moguće koristiti ga na Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 i Galaxy Note 5.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx