Novi Motorola Moto 360 smartwatch pojavio se na nekoliko fotografija

Iako nije bilo ni najmanje sumnje da Motorola radi na nasljedniku svog popularnog Moto 360 sata ipak je lijepo kada saznamo par detalja prije službenog predstavljanja, ako ništa da utažimo neprestano rastuću znatiželju za novim informacijama. Na internetu su se pojavile dvije fotografije koje prikazuju novu Motorolu 360 na zglobu nekih nepoznatih osoba (slika iznad i slika ispod).

Moto 360 (2015) 2

 

I što smo naučili iz ovih nekoliko fotografija (Osim da ulicom hodaju čudni tipovi koji vam slikaju zglobove)? “Puknuta guma” iliti “flat tire”, naziv pod kojim je postao poznat crni dio koji krije senzore na donjem dijelu zaslona, i dalje je tu. Malo razočaravajuće ako uzmemo u obzir da Samsung i LG već imaju potpuno oble satove bez crnih trakica pri dnu zaslona. Kod prošlogodišnjeg modela dugme je bilo postavljeno na sredini desne strane tj. na 3:00h, a sada je postavljeno na 2:00 h. Po tome i možemo raspoznati da se ovdje na slikama radi o novome Moto 360. Ako su slike ikakav indikator (a i nedavno predstavljeni Moto G i Moto X telefoni) onda pretpostavljamo da će Motorola ove godine ponuditi još veće mogućnosti prilagodbe izgleda sata i remena.

Neke glasine od prije upućivale su na to da bi Moto 360 (2015) mogao doći u dvije različite veličine (kao npr. Apple Watch) ali još ništa nije potvrđeno. Ostaje samo da čekamo… samo još ne znamo do kada.

 

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx