Nove varijante Xiaomi-a Mi 5 u pripremi? Što kažete na dvije stražnje kamere i potpuno metalno tijelo?

Nove glasine opet pušu iz smjera Kine, a opet su usmjerene na Xiaomi koji je uvijek popularna tema raznih leakera. Ako ste mislili da će Xiaomi stati samo na tri varijante Mi 5 možda ste se prevarili jer sada se priča da kompanija testira nekoliko novih varijanti.

Prva, i ona o kojoj se najčešće priča, je varijanta sa dvije stražnje kamere. To bi ujedno bio i prvi Xiaomi telefon koji bi imao takvu tehnologiju a za očekivati je da će imati iste specifikacije kao i najjača varijanta. Druga varijanta koja se spominje je nekakav Mi 5 Metal Edition koji bi trebao imati potpuno metalno tijelo, za razliku od trenutnih modela koji imaju staklenu i keramičku pozadinu. Zadnja glasina djeluje nekako najrealnija, a spominje se da kompanija isprobava razne kombinacije boja i da bi u budućnosti mogli imati puno šareniji izbor od ovog trenutnog.

Ništa od ovoga ne mora biti istina, a zbog anonimnosti izvora nije moguće provjeriti koliko je realno nadati se nečemu ovakvom. Dok čekate svakako bacite pogled na našu Xiaomi Mi 5 Standard Edition recenziju ukoliko već niste, a ako bude novih informacija računajte na to da ćemo ih objaviti.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx