Nokia McLaren – Poznati Windows blog testirao davno otkazanu Nokijinu zvijer

Čini se kao daleka prošlost kada se tijekom 2013. i 2014. godine pisalo o ultimativnom Nokijinom Windows Phone flagship telefonu koji je tada bio poznat pod imenom Nokia Mclaren. Puno se internetske tinte potrošilo na njega, a od kada je Microsoft “razdužio” Nokiu počeli smo viđati razne prototipe kako se pojavljuju u javnosti. Jednog takvog dočepala se ekipa sa WindowsCentral bloga i naravno odmah su iskoristili priliku da ga detaljno istraže pa čak i recenziraju.

Iako je čak i za svoje vrijeme hardverski lagano kaskao za ostalima, a grba od kamere bila prevelika za telefon koji je trebao imati senzor od 21 do 23 MP imao je novotariju u vidu 3D Touch-a koja nije toliko korisna bila, ali je svakako bila zanimljiva. Naime telefon bi detektirao kada vaš prst “lebdi” iznad telefona (obrnuto od Apple-ovog 3D toucha gdje trebate stisnuti jače) i ovisno o tome gdje ste izbacio potrebne dodatne informacije. Osim toga detektirao bi i kako držite telefon pa ne bi slučajno rotirao zaslon jer zbog načina na koji držite “zna” da ne treba rotirati. Od hardvera trebao je biti opremljen sa 5.5″ Full HD zaslonom, Snapdragon 800 procesorom, 2 GB RAM-a, 32 GB interne memorije itd. Dodajmo tu i izvrsni Nokia dizajn…..

Dosta priče, sigurni smo da vas zanima kako to izgleda pa za punu recenziju na WindowsCentral možete kliknuti ovdje, a ispod imate dvije video recenzije – jedna od Michael Fishera (sada poznat kao Mr. Mobile) i Daniela Rubina sa WindowsCentral. Uživajte u povijesti koja se nikada nije dogodila.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx