Navodni prototipi Moto X (2016) i Moto G (2016) pojavili se na slikama

Motorola je odavno u vlasništvu Lenovo-a, a prve “Moto by Lenovo” telefone očekujemo ugledati već u prvoj polovici godine. Po riječima jednog od izvršnih direktora kompanije prvi jako inovativan i atraktivan telefon trebali bi ugledati u 7. mjesecu ove godine, a hoće li prije toga biti nekih “manje atraktivnih” još nije poznato. U svakom slučaju Moto X brojimo među više atraktivne, a jučer su procurile prve navodne fotografije prototipa novog Moto X-a i Moto G-a.

Moto prototip

Tako barem tvrdi anonimni izvor iz kompanije, a nama to ne izgleda previše vjerovatno. Lako je povjerovati da su ovo potencijalni prototipi tih telefona koji su eventualno odbačeni, ali ne vjerujemo da je bilo koji od izloženih konačni dizajn. Na nekima je vidljiva i metalna konstrukcija a to smo već govorili da očekujemo od novog  Moto X-a. To je i zdravorazumski jer je teško povjerovati da bi bilo koji flagship u 2016. dobro prošao ako nema barem metalni okvir.

Moto prototip 2

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx