Napokon imamo priliku vidjeti LG G5 na procurenim slikama

Možda su mislili da mogu pobjeći kamerama do predstavljanja ali po svemu sudeći napokon smo prvi put otkrili kako će izgledati LG G5. Do sada smo ga mogli vidjeti samo na shemama, crtežima, renderima i u maskama ali ovo je prvi put da ga vidimo stvarnog i “ogoljenog”. Iako ništa ne garantira da ove slike 100% prikazuju LG G5 sve se podudara s onim što smo do sada znali iz raznih glasina.

LG G5 1

Pod tim podrazumijevamo dvije stražnje kamere, tipke za glasnoću na lijevoj strani uređaja te skener otiska prsta na poleđini. Najnovije glasine su i da će imati dodatni zaslon u stilu LG V10 ali to nije moguće vidjeti na ovoj slici, ali ta informacija je ionako upitna. Osim položaja raznih elemenata vidljiva je i metalna konstrukcija što se također podudara sa svim dosadašnjim navodima. Čak je i LG potvrdio da će G5 doći sa metalim tijelom.

LG G5 2

Ono što se ne može vidjeti na slikama, a što sigurno mnoge zanima, je da li će donji dio biti uklonjiv kao što se šuškalo. Vidljiva je tanka linija koja prekida potpuno ravnu metalnu pozadinu pa bi se mi ipak kladili da tu ima nečega. Previše često se spominjalo, a da ne bude.

LG G5 3

LG će službeno predstaviti LG G5 21.02.2016. zajedno sa nekoliko drugih modela.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx