Najavljen Oukitel C2 – specifikacije naslućuju na ultrajeftini model

Oukitel i njihov U7 Pro pametni telefon već smo imali priliku upoznati, a recenziju možete vidjeti ovdje. Bili smo zadovoljni s onim što smo vidjeli pa nemamo ni najmanje sumnje da će isti slučaj biti sa nadolazećim Oukitelom C2. Čak ni vizualno nema velike razlike te djeluje kao umanjeni U7 Pro.

Oukitel C2 kamera

Oukitel nije objavio sve detalje o telefonu ali ipak dovoljno da znamo da je riječ o ultrajeftinom modelu kojemu bi cijena trebala biti ispod 50$ u Kini. Tu je 4.5″ zaslon nepoznate rezolucije ali smo uvjereni da ce biti 480×800 piksela jer je to većinom slučaj kod ovakvih uređaja. Od ostalih poznatih specifkacija tu su MT6580A četverojezgreni procesor na 1.3 GHz, 5 MP stražnja i prednja kamera i Android 5.1 Lollipop. Za kameru piše da je 5 MP interpolirano. Nadajmo se da to znači 5 MP plus interpolacija (iliti ukupno 8 MP), a ne 2 MP plus interpolacija (ukupno 5 MP). Mi bi se kladili na ovo drugo ali možda nije ni bitno s obzirom na cijenu.

Oukitel C2 boje

 

Oukitel C2 biti će dostupan u 4 boje: crna, bijela, siva i zlatna a ostale detalje, uključujući datum izlaska i cijenu, trebali bi saznati na MWC-u. Uz dobru cijenu ovo bi mogao biti dobar izbor za sve koji traže sekundarni (a upotrebljivi) telefon.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx