Najavljen Homtom HT7 Pro sa 2 GB RAM-a i jako niskom cijenom

Vjerujemo da su oni vjerniji pratitelji kineskih brendova imali priliku čuti za Homtom i njihove telefone koji se uglavnom odlikuju velikim baterijama. To nije nužno bio slučaj kod svih modela, a Homtom HT7 je jedan od takvih koji su iznimka. Ipak HT7 je poznat kao jedan od najjeftinijih phableta dostupnih na tržištu a sada nam i spremaju njegovu Pro varijantu.

“Pro” kod kineskih brendova u pravilu znači malo pojačani osnovni model a to je i ovdje slučaj. Evo do sada poznatih specifikacija:

  • 5.5″ zaslon 720 x 1280 rezolucije
  • Mediatek MT6735 čipset
  • 2 GB RAM-a
  • 16 GB interne memorije
  • 13 MP stražnja kamera
  • 3000 mAh baterija
  • 4G
  • Android 5.1

Homtom HT7 Pro 1

Detaljnije specifikacije još nisu objavljene ali trebale bi biti kroz par dana. Odmah je vidljiv i MT6735 čipset ali nije pojašnjeno radi li se o standardnoj varijanti ili pak MT6735p koji ima znatno sporiji GPU i nešto nižu frekvenciju. Mi smo ipak skloni vjerovati da je riječ o ovom drugome. Neki izvori su tvrdili da će stražnja kamera imati OIS (optičku stabilizaciju slike) ali za to smo gotovo u potpunosti uvjereni da je riječ o nekakvoj greški (ili marketinškom triku). Spomenimo i da ima USB OTG podršku što će sigurno uveseliti sve koji traže telefone s prihvatljivom cijenom i tom mogućnošću.

Homtom HT7 Pro 2

Stražnji poklopac telefona sada izgleda ravan za razliku od hrapave i isprekidane pozadine na “standardnom” modelu. Cijena bi navodno trebala biti oko 90$ u Kini (kod nas malo veća naravno) a kada će biti dostupan još nije poznato. Mi trenutno testiramo njihov ultrajeftini HT3, a svakako nas pratite jer će recenzija biti u roku od tjedan dana.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx