Motorola Moto X Style počeo dobivati Android 6.0 Marshmallow u Europi

Nakon što je američki Motorola Moto X Pure Edition počeo dobivati Android 6.0 Marhmallow  prije par tjedana na red je došao i na njegovu europsku varijantu. Moramo priznati da smo nadogradnju očekivali prije u Europi nego u SAD-u ali to se ovaj put nije dogodili. Motorola je prije tjedan dana objavila da počinje testirti nadogradnje u Europi u manjim valovima a od danas navodno kreće masovnije. Tako je puno korisnika iz Velike Britanije danas prijavilo da su im nadogradnje počele.

Za sada nije jasno hoće li ubrzo krenuti i u ostatku Europe ali nemamo razloga da vjerujemo u suprotno. Ovaj i sljedeći mjesec biti će nadograđena velika većina flagship uređaja svih proizvođača pa očekujemo znatno veći porast udjela Androida 6.0 krajem prvog mjeseca.

moto x marshmallow

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx