Majka svih leakova – Microsoft greškom objavio slike Lumie 950 i Lumie 950 XL

Možemo li uopće nabrojati koliko smo puta do sada imali priliku vidjeti Lumiu 950 i Lumiu 950 XL u raznim leakovima? Teško, ali da bi nam brojanje bilo još dodatno otežano pobrinuo se i sam Microsoft koji je greškom u svojoj UK trgovini objavio ova dva telefona.

Microsoft Lumia leak UK trgovina

Već sada možemo slobodno reći da su nove Lumie najlošije čuvana tajna u posljednje vrijeme, iako se doduše ni novi Nexusi nisu mogli pohvaliti velikom tajnošću. Što je najgore ni tu nije bio kraj Microsoftovim jadima. Ekipa sa Windowscentral-a se igrala sa URL-om (adresom) izvorne slike i otkrili su još više slika telefona u većoj rezoluciji. I tako dame i gospodo evo vam novih Lumia u punom sjaju:

Lumia 950

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”Lumia 950 UK trgovina”]

 

Lumia 950 XL

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Lumia 950 XL UK trgovina”]

Sada kada je to lijepo zapakirano u marketinški spremne slike moramo priznati da nam se izgled telefona više sviđa nego unazad nekoliko tjedana kada smo imali prve leakove. Konačni sud ćemo ipak zadržati za dan kada telefoni napokon budu predstavljeni. Možda ipak najznačajnije u svemu ovome je što je naziv oba telefona praktički potvrđen. To ostavlja Lumiu 640 i Lumiu 540 kao jedine predstavnike X40 serije.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx