LG G5 – nove slike do sada najbolje otkrivaju njegov izgled

Evan Blass (@evleaks) danas je u naletu, kao i glasine o LG G5. Sada nas je počastio možda najdetaljnijom fotografijom / slikom tog telefona  koju smo do sada imali priliku vidjeti. LG je bio jako tajnovit ove godine i zapravo je jedini flagship o čijem izgledu do prije nekoliko dana nismo gotovo ništa znali. Kako je ipak prije ili poslije morao krenuti u masovni opticaj tako su počee pristizati i prve slike.

LG G5 slika

Ni ova nije baš najlaskavija za G5, a prve reakcije su uglavnom negativne. Treba ipak biti pošten i reći da ovo jednostavno nije dobar način za prosuditi o izgledu ali nam daje dobru ideju što otprilike možemo očekivati. Predstavljanje LG-a G5 je u 21.02.2016. tj. prekosutra iako nam nešto govori da ćemo već sutra vidjeti jedan kvalitetniji “procureni” render. Nekoliko sati poslije LG-a i Samsung će predstaviti  Galaxy S7 / S7 Edge (o kojemu već sve znamo) pa će to sigurno biti itekako zanimljiv dan.

LG G5 slika 2

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx